Meni Zapri

Spletna agencija

Dobrodošli v spletni agenciji. Za vas izdelujemo sodobne spletne strani, ki se prilagajajo vsem napravam in optimiziramo, da se prikazujejo v spletnih brskalnikih kjerkoli in kadarkoli si uporabniki tega zaželijo. 

Spletno-Digitalna agencija je agencija, ki je specializirana za zagotavljanje digitalnih rešitev, vključno s trženjem, spletnim oblikovanjem, optimizacijo za iskalnike (SEO), vsebinsko strategijo, trženjem na družbenih omrežjih, trženjem po e-pošti in več. Sestavljen je iz strokovnjakov, ki imajo znanje in izkušnje s spletnimi in nespletnimi tržnimi strategijami. Digitalna agencija uporablja analitiko podatkov in načrtovanje za razvoj kampanj, ki so prilagojene potrebam in ciljem vsake stranke. Te rešitve so učinkovite pri doseganju ciljnega občinstva in zagotavljajo merljivo donosnost naložbe.

Spletni razvoj je proces ustvarjanja spletnih mest in spletnih aplikacij, ki so dostopne na internetu. Vključuje kodiranje in pisanje računalniških jezikov, kot so HTML, CSS, JavaScript in drugi jeziki za izdelavo spletnih strani, spletnih mest, aplikacij in več. Pomembno je omeniti, da spletni razvoj ni omejen samo na kodiranje, saj vključuje tudi uporabniško izkušnjo, oblikovanje, skriptiranje na strani strežnika in varnostne ukrepe. Da bi imeli uspešno spletno stran, spletni razvoj vključuje vse vidike ustvarjanja, vzdrževanja in izboljšave spletne strani.

Vrste in namen:

Kaj je pomembno?

Pri izdelavi Spletne strani je ključnega pomene večje število različnih dejavnikov, ki pripomorejo k izdelavi kakovostne spletne strani. Prvi dejavnik je določitev cilja in namena, ki ga bo imela spletna stran. Pomemben dejavnik je tudi prepoznavanje naše ciljne skupine in tako osredotočanje le na njo. Najpomembnejši dejavnik, da obiskovalci ostanejo na spletni strani pa je njen videz in njena uporaba. Pomembno je, da se uporabnikom omogoči kar najboljša izkušnja ter uporaba spletne strani. Odlične funkcionalnosti, vsebina, objavljene datoteke pa izgubijo celotno vrednost, če spletna stran ni dobro optimizirana z ključnimi besedami, ni hitro odzivna, prilagodljiva vsem napravam in se ne prikazuje v brskalnikih. Uporabnikovi podatki in podatki na spletni strani pa morajo biti tudi ustrezno zaščiteni z predhodnimi nameščenimi varnostnimi vtičniki in preprečevanjem vdorov. Kot zadnji in tudi ključni dejavnik pa je Marketing. Oglaševaje spletne strani preko različnih medijev, drugih spletnih strani, brskalnikih in oglaševanje tudi na socialnih omrežjih, kot so Facebook, Instagram,...

Kaj potrebujemo?

Za pričetek projekta potrebujemo vašo ali našo idejo kateri določimo namen in ciljno skupino uporabnikov. Ko opredelimo in uskladimo idejo z njenim namenov, uporabo in ciljno skupino se prične načrtovanje celotnega projekta od temeljev do zaključne faze izgradnje spletne strani, njeno optimizacijo ter pristop in predstavitev spletne strani v digitalni svet. Če se z našim načrtom strinjate ali imate kakšne popravke se dogovorimo in digitalni načrt damo v izdelavo. Za pričetek izdelave pa potrebujemo naslednje:

  • Vsa besedila, ki jih želite objaviti na spletni strani
  • Slike, ki jih želite izpostaviti
  • Povezave
  • Zvočni ali video posnetki
  • Aplikacije

Potek izvedbe projektov

Ideja

Vsak projekt se začne z idejo. Mi pa vam pomagamo, da iz ideje prenesemo v realnost

Načrtovanje

Za vsako idejo sledi raziskovanje in načrtovanje, uresničitve ideje naših strank.

Dogovor

Nato vam predstavimo načrt in ponudbo ter sklenemo dogovor o izvedbi projekta.

Razvoj

Po sklenjenem dogovoru začnemo z razvojem spletne strani, njenim oblikovanje. Zakupimo strežnik, domene in varnostni certifikat.

Testiranje

Testiranje spletne strani na različnih napravah, operacijskih sistemih, resolucijah ter odpravljanje njenih napak. 

SEO

Optimizacija spletne strani z ključnimi besedami, da bo dosegljiva v spletnih brskalnikih ter optimizacija njene odzivnosti.

Marketing

Vaš projekt je zaključen. Sedaj pa je pomembno oglaševanje spletne strani in razvoj marketinga za čim bolj uspešne rezultate.

Kontaktirajte nas

Spletno sporočilo

Pustite nam spletno sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem času!