Meni Zapri

Spletna agencija

Dobrodošli v spletni agenciji. Za vas izdelujemo sodobne spletne strani, ki se prilagajajo vsem napravam in optimiziramo, da se prikazujejo v spletnih brskalnikih kjerkoli in kadarkoli si uporabniki tega zaželijo. 

Spletno-Digitalna agencija je agencija, ki je specializirana za zagotavljanje digitalnih rešitev, vključno s trženjem, spletnim oblikovanjem, optimizacijo za iskalnike (SEO), vsebinsko strategijo, trženjem na družbenih omrežjih, trženjem po e-pošti in več. Sestavljen je iz strokovnjakov, ki imajo znanje in izkušnje s spletnimi in nespletnimi tržnimi strategijami. Digitalna agencija uporablja analitiko podatkov in načrtovanje za razvoj kampanj, ki so prilagojene potrebam in ciljem vsake stranke. Te rešitve so učinkovite pri doseganju ciljnega občinstva in zagotavljajo merljivo donosnost naložbe.

Spletni razvoj je proces ustvarjanja spletnih mest in spletnih aplikacij, ki so dostopne na internetu. Vključuje kodiranje in pisanje računalniških jezikov, kot so HTML, CSS, JavaScript in drugi jeziki za izdelavo spletnih strani, spletnih mest, aplikacij in več. Pomembno je omeniti, da spletni razvoj ni omejen samo na kodiranje, saj vključuje tudi uporabniško izkušnjo, oblikovanje, skriptiranje na strani strežnika in varnostne ukrepe. Da bi imeli uspešno spletno stran, spletni razvoj vključuje vse vidike ustvarjanja, vzdrževanja in izboljšave spletne strani.

Vrste in namen:

Kako do projekta?

Kaj je pomembno?

Pri izdelavi spletnih strani in sistemov je pomembno, da se upošteva več dejavnikov, ki zagotavljajo učinkovit in uporabnikom prijazen izdelek. Eden najpomembnejših dejavnikov je uporabniška izkušnja, ki mora biti čim boljša. Spletna stran ali sistem mora biti zasnovan tako, da je uporabnikom omogočeno enostavno in hitro dostopanje do informacij ter izvedba želenih dejanj. To pomeni, da mora biti uporabniška izkušnja intuitivna, pregledna in enostavna za uporabo.

Poleg tega mora biti spletna stran ali sistem združljiv z različnimi napravami, operacijskimi sistemi in brskalniki, da bi dosegli čim širši krog uporabnikov. Spletna stran ali sistem mora biti prilagojen različnim velikostim zaslonov in načinom uporabe, kot so na primer mobilne naprave ali tablični računalniki.

Pomembno je tudi, da je spletna stran ali sistem hitro naložen, saj se uporabniki ne želijo dolgo čakati, da se stran odpre. Počasna spletna stran lahko uporabnike odvrne od obiska in lahko negativno vpliva na uporabniško izkušnjo.

Spletna stran ali sistem mora biti varna pred morebitnimi napadi in krajo podatkov. To pomeni, da mora biti uporabljena ustrezna varnostna infrastruktura in tehnologije, kot so na primer SSL certifikati, varne avtentikacijske metode in uporaba varnostnih kopij.

Dostopnost je prav tako pomemben dejavnik, saj spletna stran ali sistem mora biti dostopen vsem, ne glede na morebitne omejitve, kot so na primer invalidnost ali uporaba posebnih naprav. Uporaba dostopnih orodij in funkcij lahko izboljša dostopnost spletnega mesta za vse uporabnike.

Optimizacija za iskalnike je pomemben dejavnik pri izdelavi spletnih strani in sistemov. Spletna stran ali sistem mora biti optimiziran za iskalnike, da bi se dosegla boljša uvrstitev v spletnih iskalnikih. To pomeni, da mora biti spletna stran ali sistem opremljen s ključnimi besedami, meta opisi in drugimi elementi, ki bodo pomagali izboljšati uvrstitev v spletnih iskalnikih.

Uporaba analitike je pomembna za spremljanje obiskov in uporabe spletnega mesta. To omogoča prilagajanje in izboljša izkušnje uporabnikov, saj lahko pridobljene informacije uporabimo za spreminjanje in izboljševanje spletnega mesta ali sistema, da bi bolje ustrezal potrebam uporabnikov.

Prilagodljivost je še en pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izdelavi spletnih strani in sistemov. Spletna stran ali sistem mora biti prilagodljiv za različne potrebe in namene, na primer za prodajo izdelkov, ponujanje storitev, družbeno omrežje ali izobraževanje. Prilagodljivost zagotavlja, da se spletno mesto ali sistem lahko enostavno prilagaja različnim situacijam in zahtevam.

Enostavno upravljanje je pomemben dejavnik, ki omogoča upraviteljem spletnih mest ali sistemov enostavno upravljanje in urejanje spletnega mesta ali sistema brez posebnega znanja ali veščin. To pomeni, da mora biti uporabniški vmesnik enostaven za uporabo in intuitiven.

Estetski dizajn je pomemben dejavnik, saj vizualni izgled spletnega mesta ali sistema vpliva na prvo dojemanje uporabnikov. Estetski dizajn mora biti privlačen, enostaven za uporabo in skladen s sporočilom, ki ga želi spletno mesto ali sistem posredovati.

V skladu s temi dejavniki je treba pri izdelavi spletnih strani in sistemov upoštevati tudi smernice in prakse na področju oblikovanja uporabniških izkušenj, varnosti in optimizacije spletnih mest za iskalnike. S tem bo zagotovljeno, da bo spletno mesto ali sistem kakovostno, uporabnikom prijazno in varno ter bo dosegal svoj namen.

Kaj potrebujemo?

Preden stranka prične s projektom spletne strani, bi morala razvijalcu dostaviti nekatere ključne informacije in gradnike. Ti vključujejo:

1. Briefing - kratek opis projekta, ki opisuje cilje, namen in ciljno občinstvo spletnega mesta. Briefing lahko vsebuje tudi informacije o konkurenci, izgledu in občutku, ki si ga stranka želi doseči z novim spletnim mestom.

2. Vsebina - za izdelavo spletnega mesta bo potrebna vsebina, vključno z besedili, slikami in drugimi mediji, ki jih želi stranka vključiti v spletno mesto. Stranka mora zagotoviti ta gradiva, saj bodo oblikovalec in razvijalec na podlagi njih izdelali spletno mesto.

3. Logotip in grafični elementi - če stranka že ima logotip in grafične elemente, ki jih želi vključiti v spletno mesto, jih mora posredovati razvijalcu. Če teh elementov še nima, se lahko sestane z oblikovalcem, da oblikuje unikatno podobo za spletno mesto.

4. Dostop do obstoječih orodij in storitev - če stranka uporablja obstoječe orodje ali storitve, kot so CMS, plačilni sistemi ali druge integracije, mora zagotoviti dostopne podatke, ki jih bo razvijalec uporabil pri izdelavi spletnega mesta.

5. Finančni proračun - stranka mora razvijalcu povedati, kakšen finančni proračun ima za projekt. To bo razvijalcu pomagalo pri načrtovanju projekta in določanju rešitev, ki ustrezajo proračunu stranke.

S temi gradniki in informacijami lahko razvijalec začne z načrtovanjem in izdelavo spletnega mesta v skladu z željami in potrebami stranke.

Potek izvedbe projektov

Ideja

Vsak projekt se začne z idejo. Mi pa vam pomagamo, da iz ideje prenesemo v realnost

Načrtovanje

Za vsako idejo sledi raziskovanje in načrtovanje, uresničitve ideje naših strank.

Dogovor

Nato vam predstavimo načrt in ponudbo ter sklenemo dogovor o izvedbi projekta.

Razvoj

Po sklenjenem dogovoru začnemo z razvojem spletne strani, njenim oblikovanje. Zakupimo strežnik, domene in varnostni certifikat.

Testiranje

Testiranje spletne strani na različnih napravah, operacijskih sistemih, resolucijah ter odpravljanje njenih napak. 

SEO

Optimizacija spletne strani z ključnimi besedami, da bo dosegljiva v spletnih brskalnikih ter optimizacija njene odzivnosti.

Marketing

Vaš projekt je zaključen. Sedaj pa je pomembno oglaševanje spletne strani in razvoj marketinga za čim bolj uspešne rezultate.

Kontaktirajte nas

Spletno sporočilo

Pustite nam spletno sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem času!