Meni Zapri

Računalniška garaža

  • Računalniška garaža je idealno mesto za servis računalnikov in elektronskih naprav. Ima strokovno osebje z izkušenimi tehniki, ki imajo najnovejša orodja in tehnike za popravilo in vzdrževanje katere koli naprave. Ne glede na to, ali gre za prenosni računalnik, namizni računalnik, matične plošče ali procesorje, ima delavnica pravo opremo in znanje za rokovanje s tem. Kupci lahko pričakujejo urejeno trgovino s strokovnim in prijaznim osebjem.
  • Tehniki lahko diagnosticirajo in odpravijo vsako težavo z največjo natančnostjo. S svojo obsežno bazo znanja lahko dosežejo izjemne rezultate, ki so stroškovno učinkoviti v najkrajšem času. Zagotavljajo tudi, da vse komponente pravilno delujejo skupaj, tako da naprava deluje optimalno. Računalniška garaža ima tudi stalno rastočo zalogo delov in dodatkov, kar tehnikom omogoča, da hitro in učinkovito opravijo delo.
  • Za vas načrtujemo, pripravljamo in izvajamo IT(Informacijsko tehnološko) okolje. Informacijski sistem je dinamičen element podjetja ali osebe, ki z njo raste in se razvija. Sistem je potrebno nenehno dopolnjevati in izboljševati, pred tem pa analizirati, da pri tem ne naredimo napak, s katerimi ogrozimo učinkovitost, zanesljivost in varnost informacijskega okolja.
  • Reševanje vaših podatkov iz trdih diskov, ki so zaradi logičnih ali fizičnih okvar izgubili podatke ali ne delujejo pravilno, če sploh delujejo.

V večini primerov popravila niso draga in so potrebne menjave dotrajanih ali poškodovanih komponent in delov. Ko pride do večjega in dražjega popravila se z stranko prvo posvetujemo o izvedbi le tega ali pa vam svetujemo o nakupu novega računalnika ter kaj lahko naredite z starim. 

Servis, popravilo in vzdrževanje

Servis strojne opreme (hardware)

Servisiramo, popravljamo in vzdržujemo strojno opremo. Zamenjamo ali vgradimo komponente kot so (Matične plošče, RAM, trde diske, grafične kartice, mrežne kartice, itd.), menjava hladilnikov in ventilatorjev na procesorjih, čiščenje računalnikov, menjava napeljave, restavriranje, itd.

Namestitev, posodobitev in čiščenje

Servis programske opreme (software)

Na vaš računalnik namestimo operacijski sistem (Windows, Linux), namestimo gonilnike za periferno opremo (grafične, mrežne, zvočne kartice, tiskalnike itd.), namestimo pisarniške pakete (Microsoft Office, LibreOffice), antivirusne programe (F-Secure, Kaspersky) itd.

Analiza, načrtovanje, priprava in izvedba

IT (Informacijsko tehnološko) okolje

Prisluhnemo vašim težavam, željam in zahtevam ter glede na naše izkušnje in strokovno znanje svetujemo, naredimo analizo, pripravimo projekt in ga po dogovoru tudi izvedemo ter skrbimo zanj, da so vaša pričakovanja izpolnjena in je vaš posel varen.

Logične in fizične okvare

Reševanje podatkov

Imate trdi disk na katerem imate ogromno podatkov, do katerih ne morete dostopati zaradi logičnih ali fizičnih okvar. Za vas rešujemo podatke iz okvarjenih diskov in jih probamo vrniti v prvotno stanje, če je to le mogoče.

Pomoč na daljavo ali vašo lokacijo

Oddaljen nadzor

Hitra rešitev težave je ključnega pomena za kvalitetno opravljanje dela. Preko oddaljene pomoči lahko rešimo veliko težav v zelo kratkem času, hkrati pa ne izgubljamo časa za prihod na vašo lokacijo. Seveda pa brez težav prihitimo na pomoč, če težave ne moremo rešiti na daljavo.

Servis blagovnih znamk

IMG20211130111714 (1)
IMG20211208162100-_1_-_1_ (1)
IMG20211108104042 (1)
IMG20211015094133 (1)
IMG20211015094140 (1)
IMG20211013104539-_1_-_1_ (1)
IMG20230113131315-_1_
IMG20230113131334-_1_