Meni Zapri

Ventilator Arctic P12 120mm

Original price was: 9,90 €.Current price is: 7,90 €.

Arctic P12 je 120 mm računalniški ventilator s 3-pinskim priključkom. Hitrost vrtenja se lahko prilagodi do 1200 vrtljajev na minuto, njegove lopatice so posebej oblikovane za optimalen pretok zraka in nizko raven hrupa. Ventilator je primeren za uporabo v tihih računalniških ohišjih, za hlajenje procesorja, grafične kartice in drugih računalniških komponent. Izdelan je iz visokokakovostne plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

12 na zalogi

Arctic P12 120 mm ventilator je odlična izbira za vse računalniške navdušence, ki želijo izboljšati hlajenje svojega računalnika. Ventilator je zasnovan z namenom, da zagotavlja optimalno hlajenje in nizko raven hrupa.

Lopatice ventilatorja so posebej oblikovane za izboljšanje pretoka zraka in zmanjšanje hrupa, kar pomeni, da lahko uživate v izjemno zmogljivem hlajenju brez neprijetnih hrupov. Lopatice so izdelane iz visokokakovostne plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

Ventilator lahko doseže hitrost vrtenja do 1200 vrtljajev na minuto, kar zagotavlja odlično hlajenje procesorja, grafične kartice in drugih računalniških komponent. Hitrost vrtenja je nastavljiva in jo lahko prilagodite glede na potrebe vašega sistema.

Poleg tega je ventilator opremljen s 3-pinskim priključkom, ki ga lahko enostavno povežete z matično ploščo ali drugim napajalnikom. Njegova velikost 120 mm omogoča dober pretok zraka in zmanjšuje hrup, kar ga naredi idealnega za uporabo v tihih računalniških ohišjih.

Arctic P12 120 mm ventilator je odlična naložba za izboljšanje zmogljivosti vašega računalnika. Zagotavlja učinkovito hlajenje, nizko raven hrupa in dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da ga lahko uporabljate še vrsto let. Če iščete visokokakovostni in zanesljivi ventilator, ki izpolnjuje vaše potrebe po hlajenju, je Arctic P12 prava izbira zate!

Tehničnih lastnosti Arctic P12 120 mm ventilatorja:

 • Velikost: 120 mm
 • Priključek: 3-pinski
 • Hitrost vrtenja: do 1200 vrtljajev na minuto
 • Pretok zraka: do 56,3 kubičnih metrov na uro
 • Hrup: do 24,5 dB(A)
 • Napajanje: 12 V DC
 • Poraba energije: 0,08 A
 • Življenjska doba: do 150.000 ur
 • Material lopatic: visokokakovostna plastika
 • Barva: črna
 • Garancija: 2 leti

Te lastnosti omogočajo, da ventilator zagotavlja optimalno hlajenje in nizko raven hrupa, kar ga naredi idealnega za uporabo v različnih računalniških sistemih. Njegova visokokakovostna izdelava in dolga življenjska doba zagotavljata zanesljivo delovanje in trajnost.

Barva

črna

Hitrost vrtenja

do 1200 vrtljajev na minuto

Hrup

do 24,5 dB(A)

Material

visokokakovostna plastika

Napajanje

12 V DC

Poraba energije

0,08 A

Pretok zraka

do 56,3 kubičnih metrov na uro

Priključek

3-pinski

Velikost

120 mm

Življenjska doba

do 150.000 ur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ventilator Arctic P12 120mm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja