Meni Zapri

Ročna lupa CONMETALL Led-UV

9,00 

Ročna lupa Conmetall LED/UV je odlična naprava za povečavo in analizo detajlov predmetov, tako za profesionalno kot domačo rabo. S svojo vgrajeno LED in UV lučjo, nastavljivo povečavo od 4x ter trpežno in ergonomsko oblikovanim ročajem, je idealna za obdelavo dragih kamnov in nakita, preverjanje avtentičnosti dokumentov in bankovcev ter druge aplikacije, ki zahtevajo natančen pregled detajlov. Ročna lupa je enostavna za uporabo in deluje na 4x AG10 baterije. S svojo prenosljivostjo in funkcionalnostjo je nepogrešljiva za različne uporabnike in aplikacije.

Ni na zalogi

Ročna lupa Conmetall LED/UV je naprava, ki omogoča povečavo predmetov in pregled drobnih detajlov. Namenjena je tako profesionalni uporabi kot tudi uporabi za domačo rabo. Ročna lupa je izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko kakovost delovanja.

Glavna značilnost ročne lupe Conmetall LED/UV je vgrajena LED in UV luč, ki omogoča uporabo v različnih svetlobnih pogojih. LED luč je svetla in enakomerno osvetli predmet, kar omogoča enostavno opazovanje in analizo detajlov. UV luč pa omogoča detekcijo nevidnih madežev, kar je izjemno koristno pri različnih aplikacijah, kot so preverjanje avtentičnosti dokumentov ali bankovcev.

Ročna lupa Conmetall LED/UV ima tudi povečavo, ki jo je mogoče nastaviti v razponu od 4x. To omogoča natančen pregled predmeta in lažje delo pri opravljanju različnih opravil. Ročaj je ergonomsko oblikovan in izdelan iz trpežnega materiala, kar zagotavlja udobno uporabo tudi pri daljši uporabi.

Zaradi svoje prilagodljivosti in funkcionalnosti je ročna lupa Conmetall LED/UV nepogrešljiva naprava za različne aplikacije, kot so obdelava dragih kamnov in nakita, analiza forenzičnih dokazov, preverjanje avtentičnosti dokumentov, prepoznavanje ponarejenih bankovcev, delo z mikroprocesorji in drugimi majhnimi napravami ter še veliko več.

Tehnične lastnosti ročne lupe Conmetall LED/UV vključujejo:

– Povečava: 4x
– Svetlobni vir: vgrajena LED in UV luč
– Velikost leče: premer 75 mm
– Material leče: steklo
– Napajanje: 4x AG10
– Material ročaja: trpežna plastika
– Barva: črna
– Dimenzije: 195 x 95 x 25 mm
– Teža: približno 150 g (brez baterij)

Vgrajena LED luč zagotavlja svetlo in enakomerno osvetlitev predmeta, medtem ko UV luč omogoča detekcijo nevidnih madežev in preverjanje avtentičnosti dokumentov in bankovcev. Nastavljiva povečava v razponu od 4x omogoča natančen pregled detajlov predmeta.

Ročna lupa Conmetall LED/UV deluje na 4x AG10 baterije. Ročaj je izdelan iz trpežne plastike in ima ergonomsko obliko, ki zagotavlja udobno uporabo tudi pri daljši uporabi.

Skupna teža ročne lupe Conmetall LED/UV brez baterij je približno 150 g, kar jo naredi prenosljivo in primerno za uporabo na terenu ali doma.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ročna lupa CONMETALL Led-UV”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja