Meni Zapri

Izvijač za elektroniko Tactix, 44 delna garnitura

Original price was: 24,90 €.Current price is: 22,90 €.

Izvijač Tacticx Precision je 44-delna garnitura za elektroniko, ki vključuje različne nastavke za vijake in matice. Orodje je izdelano iz visoko kakovostnega jekla, ima natančno oblikovane konice. Set je shranjen v trpežnem kovčku, ki zagotavlja organizirano in pregledno shranjevanje ter prenašanje. Celoten set je kompakten in lahek, kar omogoča enostavno prenašanje in uporabo na različnih lokacijah.

3 na zalogi

Izvijač Tacticx Precision 44-delna garnitura za elektroniko je popolno orodje za vsakogar, ki se ukvarja z delom na elektronskih napravah, kot so računalniki, pametni telefoni, igralne konzole in druga podobna oprema. Set vsebuje številne izvijače in dodatke, ki omogočajo natančno in učinkovito delo na majhnih in občutljivih komponentah.

Izvijač je izdelani iz visoko kakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odlično zmogljivost. Konice izvijačev so natančno oblikovane, da se popolnoma prilegajo ščepcem, ki se uporabljajo pri elektroniki, kar zagotavlja varno in učinkovito delo.

Celoten set je shranjen v trpežnem kovčku, ki omogoča enostavno in varno shranjevanje ter prenašanje orodja. Kovček ima posebne predelke za vsak posamezen izvijač in dodatek, kar zagotavlja, da se orodje ne poškoduje ali izgubi. Orodje je tudi enostavno dostopno, saj so vsi deli postavljeni v pregledno in organizirano obliko, kar omogoča hitro izbiro pravega orodja za vsako nalogo.

Izvijač Tacticx Precision 44-delna garnitura za elektroniko je odličen set orodja za vsakogar, ki se ukvarja z delom na elektronskih napravah. Natančnost, zanesljivost in vsestranskost so ključne lastnosti tega seta, ki bo zagotovo izboljšal delo in olajšal vsako nalogo na področju elektronike.

Tukaj so tehnične lastnosti izvijača Tacticx Precision 44-delne garniture za elektroniko:

 • Set vsebuje 44 različnih delov, vključno z različnimi velikostmi izvijačev, nastavki za vijake in matice ter drugim orodjem za delo na elektroniki.
 • Izvijači so izdelani iz visoko kakovostnega jekla in so zelo trpežni, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost.
 • Konice izvijačev so natančno oblikovane, da se popolnoma prilegajo ščepcem, ki se uporabljajo pri elektroniki, kar zagotavlja varno in učinkovito delo.
 • Set vsebuje:
 1. 1 kos držalo preciznih vijačnih nastavkov,
 2. 1 kos podaljšek 60 mm,
 3. 6 kos malih nasadnih ključev 2,5-3-3,5-4-4,5-5 mm,
 4. 36 kos preciznih nastavkov H4x 28 mm,
 5. ploščati 1-1,5-2-2,5-3-3,5-4 mm,
 6. križni PH 000-00-0-1,
 7. torx T3-T4-T5-T6-T7-T8-T9-T10-T15-T20,
 8. inbus 0,9-1,3-1,5-2-2,5-3-4 mm,
 9. trikotni 2-3 Y2,
 10. zvezda 0,8-1,2-1,5 U2,6 R0,8
 • Orodje je shranjeno v trpežnem kovčku, ki zagotavlja enostavno in varno shranjevanje ter prenašanje.
 • Kovček ima posebne predelke za vsak posamezen del, kar omogoča organizirano in pregledno shranjevanje ter hitro izbiro pravega orodja za vsako nalogo.
 • Celoten set je kompakten in lahek, kar omogoča enostavno prenašanje in uporabo na različnih lokacijah.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izvijač za elektroniko Tactix, 44 delna garnitura”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja