Meni Zapri

GRT klešče za elektroniko 2-delne

22,00 

Tactix GRT klešče za elektroniko 2-delne so popolno orodje za delo na elektronskih napravah in drugih občutljivih elektronskih komponentah. Te klešče so izdelane iz trpežnih kovinskih materialov in imajo natančne konice za delo na majhnih in občutljivih delih. Klešče so zelo lahke, vsestranske in enostavne za uporabo, zato so odlične za profesionalne tehnične delavce ali domače ljubitelje elektronike. Tactix GRT klešče za elektroniko so zanesljive in kakovostne klešče, ki jih boste z veseljem uporabljali pri vašem delu.

2 na zalogi

Tactix GRT klešče za elektroniko 2-delne so orodje, ki je posebej zasnovano za delo na elektronskih napravah in drugih občutljivih elektronskih komponentah. Te klešče so izdelane z natančnostjo in so opremljene z nekaterimi posebnimi funkcijami, ki jih ločijo od drugih klešč.

Ena od teh funkcij je njihova majhnost in natančnost. Tactix GRT klešče za elektroniko so zasnovane tako, da so zelo majhne in lahke, kar omogoča uporabniku, da jih enostavno drži in upravlja z njimi. Prav tako so zelo natančne in zagotavljajo visoko stopnjo nadzora nad vašim delom, kar je ključno pri delu na majhnih in občutljivih komponentah.

Drug pomemben vidik teh klešč je njihova izdelava iz kakovostnih materialov. Klešče so izdelane iz trpežnih kovinskih materialov, ki zagotavljajo njihovo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega so klešče prevlečene s posebnim materialom, ki preprečuje drsenje, kar omogoča še boljši oprijem in nadzor pri delu.

Tactix GRT klešče za elektroniko so opremljene z različnimi funkcijami, ki jih naredijo še bolj vsestranske in uporabne. Nekatere od teh funkcij vključujejo ostrino in obliko konice klešč, ki omogoča natančno delo, različne velikosti in oblike klešč, ki se lahko uporabljajo za različne namene, ter mehanizem za samodejno zaklepanje, ki omogoča enostavno in hitro uporabo klešč.

Če iščete kakovostne klešče za delo na elektronskih komponentah, so Tactix GRT klešče za elektroniko 2-delne zagotovo odlična izbira. S svojo natančnostjo, vsestranskostjo in kakovostno izdelavo so klešče, ki jih boste z veseljem uporabljali pri svojem delu.

Tactix GRT klešče za elektroniko 2-delne imajo naslednje tehnične lastnosti:

– Material: klešče so izdelane iz trpežnih kovinskih materialov
– Dolžina: klešče imajo dolžino 120 mm
– Teža: klešče tehtajo približno 45 gramov
– Konice: klešče imajo ostre in natančne konice za delo na majhnih in občutljivih elektronskih komponentah
– Oblike: klešče imajo različne oblike in velikosti za uporabo pri različnih namenih
– Mekanizem zaklepanja: klešče imajo mehanizem za samodejno zaklepanje, ki omogoča enostavno in hitro uporabo
– Material prevleke: klešče imajo prevleko, ki preprečuje drsenje in zagotavlja boljši oprijem
– Pakiranje: klešče so pakirane v setu dveh klešč
– Uporaba: klešče so namenjene delu na elektronskih napravah in drugih občutljivih elektronskih komponentah

Tactix GRT klešče za elektroniko 2-delne so kakovostno izdelane klešče, ki so natančne, vsestranske in lahke. Njihove tehnične lastnosti omogočajo uporabniku natančno in učinkovito delo na majhnih in občutljivih elektronskih komponentah. Klešče so zasnovane tako, da omogočajo enostavno in udobno uporabo, poleg tega pa so tudi izjemno vzdržljive in trajne.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GRT klešče za elektroniko 2-delne”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja