Meni Zapri

Barner Le marais – black noir

Original price was: 49,90 €.Current price is: 45,00 €.

Barner Le Marais – Black Noir so kakovostna računalniška očala z elegantnim in sodobnim dizajnom, ki blokirajo do 40% modre svetlobe, ki jo oddajajo digitalni zasloni. Očala so izdelana iz visoko kakovostnih materialov, kot so acetat in nerjaveče jeklo, in so združljiva z dioptrijskimi lečami. Primerna so za vsakodnevno nošenje in so idealno darilo za vse, ki veliko časa preživijo pred računalnikom ali drugimi digitalnimi zasloni.

1 na zalogi

Računalniška očala Barner Le Marais – Black Noir so izjemno kakovostna očala, ki so zasnovana posebej za zmanjšanje utrujenosti oči med delom pred računalnikom ali drugimi digitalnimi zasloni. Njihov eleganten in sodoben dizajn, ki združuje funkcionalnost in stil, jih naredi odlično izbiro za vsakodnevno nošenje.

Ena od glavnih značilnosti očal Barner Le Marais – Black Noir je njihova sposobnost blokiranja do 40% modre svetlobe, ki jo oddajajo digitalni zasloni, kar zmanjšuje utrujenost oči in izboljšuje kakovost vašega spanca. Leče očal imajo nizko disperzijo, kar zagotavlja visoko kakovostno sliko in minimalno popačenje slike. Poleg tega so leče prevlečene s filtrom proti bleščanju, ki preprečuje moteč sij na zaslonih in izboljšuje vašo vidljivost.

Očala Barner Le Marais – Black Noir so opremljena s fleksibilnimi ročkami, ki se prilagodijo širini vaše glave in zagotavljajo udobno prileganje. Nosniki na očalih so prilagodljivi, da se prilegajo različnim oblikam nosu, kar zagotavlja optimalno udobje in stabilno prileganje. Očala so izdelana iz visoko kakovostnih materialov, kot so acetat in nerjaveče jeklo, ki zagotavljajo trajnost in dolgotrajno uporabo.

Očala Barner Le Marais – Black Noir so prav tako združljiva z dioptrijskimi lečami, kar pomeni, da jih lahko nosite preko vaših rednih očal. Na ta način lahko uživate v vseh prednostih očal Barner Le Marais – Black Noir, ne da bi se morali odpovedati vaši redni dioptrijski korekciji.

Očala Barner Le Marais – Black Noir so odlična izbira za vse, ki preživijo veliko časa pred računalnikom ali drugimi digitalnimi zasloni, ter za tiste, ki iščejo visoko kakovostna očala, ki so obenem elegantna in sodobna. Njihova funkcionalnost in stil jih naredita idealno darilo za vaše najdražje, ki bi jim lahko pomagali zmanjšati utrujenost oči in izboljšati kakovost njihovega življenja.

Tehnične lastnosti računalniških očal Barner Le Marais – Black Noir vključujejo:

  • Blokiranje do 40% modre svetlobe, ki jo oddajajo digitalni zasloni
  • Nizka disperzija leč za visoko kakovostno sliko in minimalno popačenje slike
  • Prevleka proti bleščanju, ki preprečuje moteč sij na zaslonih in izboljšuje vidljivost
  • Fleksibilne ročke, ki se prilagodijo širini glave za udobno prileganje
  • Prilagodljivi nosniki za optimalno udobje in stabilno prileganje
  • Visoko kakovostni materiali, kot so acetat in nerjaveče jeklo, za trajnost in dolgotrajno uporabo
  • Združljivost z dioptrijskimi lečami
  • Elegantni in sodobni dizajn, ki združuje funkcionalnost in stil.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barner Le marais – black noir”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja