Meni Zapri

Barner Dalston-navy blue

Original price was: 49,90 €.Current price is: 45,00 €.

Računalniška očala Barner Dalston Navy Blue so visoko kakovostna očala, ki zmanjšujejo količino modre svetlobe, ki jo vaše oči absorbirajo med gledanjem zaslona. Imajo sodoben in eleganten dizajn, so lahka in ergonomska ter jih lahko nosite preko vaših rednih očal. Poleg tega so opremljena z UV400 zaščito, ki preprečuje poškodbe vaših oči zaradi sončnih žarkov.

1 na zalogi

Računalniška očala Barner Dalston Navy Blue so vrhunska rešitev za vse, ki veliko časa preživijo za računalnikom ali drugimi digitalnimi napravami. Ne glede na to, ali ste programer, pisarniški delavec, študent ali se ukvarjate z drugimi dejavnostmi, ki zahtevajo dolgotrajno gledanje zaslona, so očala Barner Dalston Navy Blue idealna izbira za vas.

Ena od glavnih funkcij očal Barner Dalston Navy Blue je, da zmanjšujejo količino modre svetlobe, ki jo vaše oči absorbirajo med gledanjem zaslona. Modra svetloba, ki jo oddajajo digitalni zasloni, lahko povzroči utrujenost oči, glavobole in nespečnost, saj moti naravni ritem spanja. Očala Barner Dalston Navy Blue zmanjšajo količino modre svetlobe, ki doseže vaše oči, kar zmanjšuje napetost in utrujenost ter izboljšuje vašo produktivnost.

Očala Barner Dalston Navy Blue so izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in udobje. Njihov eleganten in sodoben dizajn jih naredi primerna za vsako priložnost, saj se lepo prilegajo katerikoli obliki obraza. Poleg tega so očala Barner Dalston Navy Blue lahka in ergonomska, kar zagotavlja udobno nošenje cel dan. Lahko jih enostavno prilagodite svojim potrebam, saj imajo fleksibilne ročke, ki se prilagodijo širini vaše glave, in nosniki, ki se prilagodijo vašemu nosu.

Očala Barner Dalston Navy Blue so enostavna za uporabo in jih lahko nosite preko vaših rednih očal, če jih imate. So primerna za vse, ki jih potrebujejo, ne glede na vašo dioptrijo. Poleg tega so očala Barner Dalston Navy Blue opremljena z UV400 zaščito, ki preprečuje poškodbe vaših oči zaradi škodljivih sončnih žarkov.

Če želite izboljšati vašo produktivnost in zaščititi vaše oči pred škodljivimi modrimi svetlobnimi žarki, so očala Barner Dalston Navy Blue prava izbira za vas. So kakovostna, elegantna in ergonomska, kar zagotavlja udobno nošenje in dolgotrajno uporabo.

Računalniška očala Barner Dalston Navy Blue imajo več tehničnih značilnosti, ki prispevajo k njihovi učinkovitosti in udobju:

  • Blokiranje modre svetlobe: Očala Barner Dalston Navy Blue blokirajo do 40% modre svetlobe, ki jo oddajajo digitalni zasloni, kar zmanjšuje utrujenost oči in izboljšuje spanec.
  • Visoka kakovost leč: Očala imajo leče z nizko disperzijo, ki zagotavljajo visoko kakovostno sliko in minimalno popačenje slike.
  • Fleksibilne ročke: Očala imajo fleksibilne ročke, ki se prilagodijo širini vaše glave, kar zagotavlja udobno nošenje.
  • Nosniki: Nosniki na očalih se prilagodijo obliki vašega nosu, kar zagotavlja stabilno in udobno prileganje.
  • UV400 zaščita: Očala so opremljena z UV400 zaščito, ki preprečuje škodo na vaših očeh zaradi škodljivih sončnih žarkov.
  • Materiali: Očala so izdelana iz visoko kakovostnih materialov, kot so acetat in nerjaveče jeklo, kar zagotavlja trajnost in dolgotrajno uporabo.
  • Dioptrijska združljivost: Očala Barner Dalston Navy Blue so primerna za vse, ne glede na dioptrijo, saj jih je mogoče nositi preko rednih očal.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barner Dalston-navy blue”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja