Meni Zapri

Domači pomočnik

Dobrodošli v Domačem pomočniku! Navdušeni smo, da ste se odločili pridružiti naši skupnosti in začeti avtomatizirati svoj dom z močjo pametne tehnologije. Z našo vrhunsko platformo boste lahko z lahkoto nadzorovali in avtomatizirali različna opravila v vašem domu.

Pri Domačem pomočnik-u je naš cilj, da vam olajšamo prehod vašega doma v pametno dobo. Verjamemo, da si vsi zaslužijo prednosti pametnega doma, zato je platformo zasnovana tako, da je uporabniku prijazna, cenovno dostopna in združljiva z več kot 1500 različnimi napravami.

Z prilagodljivimi avtomatizacijami lahko ustvarite izkušnjo pametnega doma, ki jo želite. Ne glede na to, ali ste izkušen uporabnik ali začetnik, lahko nastavite avtomatizacijo, ki vam ustreza. In če želite, da so stvari preproste, lahko preprosto nastavite osnovne avtomatizacije z le nekaj kliki.

Strastno si prizadevamo, da bi bil pametni dom dostopen vsem, zato ponujamo namestitev programske opreme z intuitivnim spletnim vmesnikom in mobilno aplikacijo, ki sta preprosta in enostavna za uporabo. Platforma je brezplačna, prodajamo samo namestitev, nadaljnje avtomatizacije, vzdrževanje in razvoj lastnih senzorjev po meri. Tako da lahko uživate v prednostih pametnega doma, ne da bi vam bilo treba zlomiti bančni račun.

Poleg tega, da vam olajša življenje, vam Domači pomočnik tudi pomaga ohranjati vaš dom varen. Z našimi funkcijami za brezskrbnost lahko prejemate obvestila, ko zaznate gibanje ali ko se odprejo vrata in okna. Svoje luči in druge naprave lahko upravljate tudi na daljavo, kar lahko pomaga pri odvračanju vsiljivcev. Z kamerami lahko nadzorujete kaj se dogaja v okolici vašega doma, ko vas ni doma in snemate kadar je zaznano gibanje.

Zavezani smo k temu, da vam pomagamo kar najbolje izkoristiti vaš pametni dom, zato ponujamo zelo prilagodljivo platformo, ki vam omogoča, da svojo izkušnjo prilagodite svojim natančnim potrebam. Ne glede na to, ali želite dodati nove funkcije, ustvariti avtomatizacijo po meri ali preprosto poenostaviti stvari, Domači pomočnik vam pomaga.

Tukaj je le nekaj od številnih prednosti, ki jih ponuja Domači Pomočnik:

  • Združljivost: Domači pomočnik je združljiv z več kot 1500 različnimi napravami, kar vam daje prilagodljivost pri izbiri najboljših izdelkov za vaš dom.
  • Prilagodljive avtomatizacije: ustvarite zapletene avtomatizacije ali poenostavite stvari z osnovno nastavitvijo, izbira je vaša z domačim pomočnikom.
  • Uporabniku prijazen vmesnik: Spletni vmesnik in mobilna aplikacija sta enostavna za uporabo, kar vsakomur olajša upravljanje pametnih naprav in avtomatizacijo opravil.
  • Cenovno dostopen: Domači pomočnik je brezplačen, zaradi česar je cenovno dostopna možnost za vsakogar, ki želi svoj dom nadgraditi s pametno tehnologijo.
  • Brezskrbnost: nadzorujte svoj dom in avtomatizirajte varnostne naloge, kot je prižiganje luči, ko vstopite v sobo ali ko je zaznano gibanje.

Zakaj torej čakati? Začnite avtomatizirati svoj dom še danes in izkusite moč pametne tehnologije s programom
Domači Pomočnik!